Haberler

Burma: "Sel Sorunumuz Kalmayacak"

Abone Ol

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "İlçemizde sürdürülen çalışmalar tamamlandığında artık sel sorunumuz kalmayacağına inanıyorum" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "İlçemizde sürdürülen çalışmalar tamamlandığında artık sel sorunumuz kalmayacağına inanıyorum" dedi.

Mahalle ve esnaf toplantılarını sürdüren Başkan Metin Burma, bu kez de Körfez Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın ve ilginin gösterildiği toplantıda konuşan Başkan Burma, "Sizin en büyük problemlerinizden birisi sel sorunudur. Bu sorunun, girişimlerimiz ve önerilerimiz sonucu ilgili kurumlar tarafından başlatılan ve Atakum genelinde pek çok noktada sürdürülen çalışmalar neticesinde son bulacağına inanıyorum. Yakın bir gelecekte Karadeniz Bölgesi'nin en sağlam alt yapısına kavuşmuş olacağız" diye konuştu.

Atakum'da kent rantlarını düzgün, doğru ve verimli kullandıkları için bir belediyenin 5 yılda yapamayacağı kadar çok iş ve proje ürettiklerini, bunun da Atakum'un gelişmesine büyük katkıları olduğunu da dile getiren Başkan Burma, "Atakum merkezden Taflan'a kadar uzanan geniş bir alanda yaptığımız hizmetler, ürettiğimiz projeler ortadadır. Bunun neticesinde ilçemiz günden güne gelişmekte ve bir yıldız gibi parlayarak, çok geniş bir coğrafyadan insanları kendisine çekmektedir. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımı bir katalog haline getirdik, sizlere dağıtmaya başladık" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Burma Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title