Haberler

Manşetten verdiler! Kendini arayan Türk dünya basınında

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aşırı alkol aldıktan sonra kendini arama çalışmalarına katılan Beyhan Mutlu, dünyanın önde gelen gazetelerinin internet sitelerine manşet oldu. Gazeteler sansasyonel haberi "'Kayıp Türk kendisini arama ekibine katıldı" başlığıyla servis etti.

Bursa'da arkadaşlarıyla aşırı derece alkol aldıktan sonra kayıplara karışan ve daha sonra karşılaştığı arama ekipleriyle birlikte kendini arama çalışmalarına katılan Beyhan Mutlu, dünya basınına manşet oldu.

"KAYIP TÜRK, KENDİNİ ARAMA ÇALIŞMALARINDA"

İnegöl'de yapılan kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında 'kendisini arayan' Beyhan Mutlu isimli vatandaş, İngiliz ve Amerikan basınında da gündem yarattı. Amerikan FOX News, haberi, "'Kayıp' Türk kendisini arama ekibine katıldı" diye verdi.

"MEĞER KAYIP BENMİŞİM"

İngiliz Metro da haberi okuyucularına "Kayıp adam kendini bulmak için aramaya katıldı" başlığıyla sundu. Dünya basının peşinde olduğu Beyhan Mutlu'nun ise bir arkadaşımla birlikte alkol aldıktan sonra ormanlık alanda uyuya kalmışım. Arkadaşım bana ulaşmayınca kayıp ihbarında bulunmuş. Uyandığımda bir baktım etrafta arama ekiplerini gördüm. Yanlarına gittim. Kayıp bir şahsı arıyorlarmış. Ben de arayayım dedim. Meğer kayıp benmişim, ben ekiplerle kendimi arıyormuşum. Arkadaşım beni bulamayınca ihbarda bulunmuş. Ne gerek var öyle şeylere" dediği belirtildi.

Manşetten verdiler! Kendini arayan Türk dünya basınında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fox News İnegöl Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

ferfer :

voleybolcu eşcinsele italya lakap taktı diye sevinenler şimdi bunu görünce küplere binmesin bi karar verin yabancılar iyimi kötümü:)))

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title