Haberler

Bursa'da yollar dereye, merdivenler şelaleye döndü

Güncelleme:
Abone Ol

Çok sayıda kentte görülen sağanak yağış Bursa'da da etkili oldu. Caddelerde sandalyeler ve dubalar sulara kapıldı, Çekirge Mahallesi'ndeki Atatürk evinin duvarlarından akan sular adeta şelaleye döndü.

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur caddeleri dereye çevirdi. İşe gitmek için yola çıkanlar otomobilleri ve servis minibüsleri içerisinde zor anlar yaşadı.

Mudanya ilçesi başta olmak üzere şehir merkezinde, Uludağ yamacındaki bazı mahallelerde sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Mudanya'da kaldırımla aynı seviyeye ulaşan sel suları sebebiyle caddeler adeta göle dönerken sabah işlerine gitmek için evden çıkanlar otomobillerinde ve toplu taşıma araçlarında zor anlar yaşadı.

Bursa'da yollar dereye, merdivenler şelaleye döndü

SANDALYELER, DUBALAR SULARA KAPILDI

Güzelyalı Mahallesi'nde de ara sokakların bir çoğu dereye dönerken Bursa-Mudanya Caddesi üzerinde biriken su trafiğin tıkanmasına sebep oldu. Osmangazi ilçesinde Uludağ eteklerindeki İvazpaşa Mahallesi Seyid'i Nasır Caddesinde dağdan gelen sel suları esnafa zor anlar yaşattı. Dereye dönen caddede de dükkan önlerine konulan sandalye ve dubalar sulara kapıldı. Vatandaşlar iş yerlerine su girmesin diye uğraştı.

Çekirge Mahallesi'ndeki Atatürk evinin duvarlarından akan sel suları da adeta şelaleye döndü. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Bursa'da yollar dereye, merdivenler şelaleye döndü

Bursa'da yollar dereye, merdivenler şelaleye döndü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağanak Yağmur Mudanya Güncel Yerel Yaşam Bursa Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Selim Demir:

CHP mi aldı Bursa'yı ??

Yanıtla3418
Zabit Celik:

Niye ozaman iyi olmuş mu diyeceksin ??????

831
Murat DOĞAN:

6 ay oldu alalı ondan önce kimdeydi burda önce onu bir sorgula bence

619
Serkan Şenol:

He kardeş chp aldı 6 ayda yağmur yağdırdı . 20 yıldır akp de olan bursaya

13
Çağlar seker:

Allah'tan gelen yağış CHP mi yağdırdı bu yağmura bırak akp yi abd başkanı gelse çözüm bulamazdi

Yanıtla69
ismail bey :

Chp li tüm belediyelerimiz gibi sokak ve caddede yüzme imkanı sağlamışlar..

Yanıtla22
Sihirbazın Çırağı:

Şu anda dünya'da değilsiniz; dünya'da iken yaşadığınız hatıraları ruhunuz size tekrar gösteriyor. Cehennem alevleri içinde sekarda, hutamede, haviyede yetmiş arşın uzunluğundaki akkor hale gelmiş zincirlerle ateşten sütunlarda tutuşmuş haldesiniz. Ruhunuz size işkence edilirken hala yaşadığınızı sanmanızı sağlayarak sizi ızdıraptan uzaklaştırmaya çalışıyor, sizi hatıralarınıza kaçırıyor çünkü biliyor ki bir daha asla gerçek tanrı sizi muhattap almayacak, sadece anılarınızdaki günahların zevkler.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title