Haberler

Büyük Çekmece'deki Tokatlılar Buluşuyor

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da iş yapan Tokat'ın iş adamlarından Mustafa Acar, Tokatlı hemşehrileri il bir organizasyon planladı.

İstanbul en fazla göç almış ve en kozmopolit şehrimiz. İstanbul'da en çok nereli var diye sorduğumuzda aldığımız cevapların başında Sivas, Kastamonu ve Tokat geliyor. Büyük nüfusa sahip bu hemşehriler İstanbul'da güzel birlikteliklere de imza atıyorlar.

İstanbul'da iş yapan Tokat'ın Ünlü İş Adamlarından Mustafa Acar Tokatlı hemşehrileri ile birlik ve beraberliğini göstermek ve karşılıklı hasret giderebilmek için benzer bir organizasyon planladı.

Büyük Çekmece'deki Tokatlıları bir araya getirmek için başta Ak Parti Büyük Çekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit, Tokatlılar Derneği, Boyalı Derneği, Gölünülüler Derneği ortak hareket ederek 1000 kişilik bir davet ile etkinliğe destek verdi.

16 Şubat Pazar günü saat 13:00 - 17:00 arasında Tepecik, Tepe Park Düğün Salonunda Ücretsiz etkinlikte yemek verilmesi planlanıyor.

Tüm Tokatlılar etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirler.

Kaynak: Ziyaretçi / Yerel

Mustafa Acar İstanbul Tokat Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

A.RIFAT GÜLERrifatguler@yandex.com:

BÜYÜK ÇEKMECEDEKİ TOKATLI HEMŞERİLERİMİZ : ÇOK YAKINDA TOKAT'LILARIN GURURU OLACAK OLAN YÜZYILDA SİMALAR İSİMLİ ESER, TÜM TOKAT SEVENLERİN HİZMETİNE SUNULACAKTIR. TÜRKİYE'NİN BÖYLE KAPSAMLI BİR ESERLE, TOKAT'A OLAN HAYRANLIĞI KAT, KAT ARTACAKTIR. EŞİNİZE, DOSTUNUZA TOKAT'I BU MUHTEŞEM ESERLE ANLATACAKSINIZ.TÜM TOKAT'LILARA SAYGILAR.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title