Haberler

Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası Mersin'de Yapıldı

Abone Ol

Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası Mersin’de yapıldı.

Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası Mersin'de yapıldı. Hafta sonunda gerçekleşen ve iki gün süren şampiyonaya kadın ve erkeklerde 97 sporcu katıldı.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 6-7 Eylül 2014 tarihleri arasında Mersin Tenis Kompleksi'ndeki eskrim salonunda düzenlenen ve Türkiye genelinden toplam 97 sporcunun mücadele ettiği Büyükler Epe Türkiye Eskrim Şampiyonası'nın ilk günü yapılan erkekler epe müsabakalarında Ali Murat Dizioğlu, Büyük Erkekler Epe Türkiye Şampiyonu oldu. Kocaeli'den katılan Mert Uzunay ikinci, Mersin'den katılan Selçuk Dönerkaya ve Berk Tataroğlu da üçüncülüğü paylaştılar.

İkinci gün düzenlenen kadınlar müsabakalarında ise Reha Doğan Büyük Kadınlar Epe Türkiye Şampiyonu olurken, ikinciliği Adıyaman'dan katılan Nisanur Özkalaycı, üçüncülüğü ise Mersin'den katılan Emel Işık Oğur ile Kocaeli'nden katılan Aslıhan Kayabaş elde etti.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve hediyelerini Mersin Tenis Kompleksi Tesis Amiri Nihan Adıyaman takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Murat Dizioğlu Türkiye Mersin Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title