Haberler

Büyükşehir, Berat Kandili'nde Kandil Simidi ve Lokma Tatlısı Dağıttı

Abone Ol

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Berat Kandili nedeniyle kentte 5 bin lokma tatlısı ve kandil simidi dağıttı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, Berat Kandili nedeniyle kentte 5 bin lokma tatlısı ve kandil simidi dağıttı. Şehirdeki ikram kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla sosyal çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın izzet ve ikramına teşekkür eden vatandaşlar, Başkan Mehmet Sekmen'in sosyal belediyecilikte de başarılı olduğunu ifade etti. Palandöken ilçesinde bulunan Solakzade Camii, Hacı Ahmet Baba Camii, Fetvacıoğlu Camii, Yıldız Camii, Güneş Camii ve Ulu Camii önünde kurulan stantta kendilerine sunulan tatlılardan alan Erzurumlular, Sekmen ve etkinlikte emeği geçenlere hayır dualarını eksik etmedi. Kentin diğer noktası Cumhuriyet Caddesi'nde kurulan stantta halka kandil simidini Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mehmet Talat Uzunyaylalı dağıttı. Tavlaşoğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, eski bir geleneği mübarek günde vatandaşlara yaşattıkları için mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Vekili Tavlaşoğlu, "Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi'nin model belediyecilik hizmetleri arasında yer alan ve sosyal belediyeciliğe örnek teşkil eden direktifini bir kez daha hayata geçirdik. Bu çalışmayı bilindiği gibi Regaip Kandili'nde başlatmıştık. Berat Kandili'nde de geleneği sürdürdük. İnsanların hayır dualarını aldık" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Kandil Dağı Palandöken Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title