Haberler

Büyükşehir Yaz Okulları Sapanca'da Yoğun İlgi Görüyor

Abone Ol

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da açılan yaz okulları büyük ilgi görüyor.2,5 ay süre ile açık kalacak olan okullarda futbol, basketbol, voleybol ve güreş olmak üzere 4 branşta toplam 200 öğrenciye eğitim veriliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da açılan yaz okulları büyük ilgi görüyor.

2,5 ay süre ile açık kalacak olan okullarda futbol, basketbol, voleybol ve güreş olmak üzere 4 branşta toplam 200 öğrenciye eğitim veriliyor. Antrenör Bayram Ay ve Yardımcısı Hasan Kösemen tarafından yürütülen çalışmalar Sapanca Atatürk Stadı ve Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiriliyor.

Yaz okulu hakkında bilgi veren Antrenör Bayram Ay, "Amacımız ilçemizdeki yetenekli gençleri Türk sporuna kazandırmak. Bizlere bu imkanları veren

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Başkan Yardımcımız Hayati Arıcı'ya teşekkür ediyoruz" dedi.

Öğrenci velilerinden Özer Kösemen ise "Yaz okullarının antrenmanları neşe içerisinde geçiyor. Antrenörlerin

tecrübeli olmaları ve çocuklarımıza yakından ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor, bizlere güven veriyor. İçimiz rahat bir şekilde çocuklarımızı antrenmanlara gönderiyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bayram Ay Sapanca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title