Haberler

Çalışmaya Giden Gençten 20 Gündür Haber Alınamıyor

Abone Ol

Karaman'dan İş Bulmak İçin 2 Ay Önce Balıkesir'in Erdek İlçesine Giden 16 Yaşındaki Halil Şimşek'ten 20 Gündür Haber Alınamıyor.

Karaman'dan iş bulmak için 2 ay önce Balıkesir'in Erdek ilçesine giden 16 yaşındaki Halil Şimşek'ten 20 gündür haber alınamıyor.

Baba Şıhali Şimşek, 20 gündür kendisinden haber alamadıkları oğlu Halil Şimşek'in hayatından endişe ettiklerini belirterek, "Oğlum Halil, 2 ay önce Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan bir taş ocağında kepçe operatörü olarak çalışmak için gitti. Gittiğinden buyana kendisiyle sürekli telefonla görüşüyorduk. En son görüşmemizde ocakta bir kaza olduğunu ve bir arkadaşının yaralandığını anlattı. Zaten bu da onunla yaptığımız son konuşma oldu. Telefonunu arıyoruz sürekli kapalı. İşyerinin de telefonunu bilmediğimiz için bilgi alamıyoruz. Polise müracaat ettik. Yapılan tüm araştırmalara rağmen oğlumdan hiçbir iz yok. Çocuğumun hayatı için endişeliyim. Başına bir şey gelmese bizi mutlaka arardı. Oğlumu gören veya yerini bilenlerin 0.539.2645038 veya 0.538.7356999 numaralı telefonları aramalarını istiyorum” dedi.

(MD-FM)

11.04.2007 16:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title