Haberler

Çamyar, Eleştirilere Cevap Verdi

Abone Ol

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, Ünye Devlet Hastanesi ve Çevre Yolu'nun gecikmesi yönündeki eleştirilere cevap verdi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe teşkilatında bir araya geldi. İl Genel Meclisi Üyeleri, belde belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin katıldığı geniş katılımlı toplantıda İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İlçe Teşkilatı ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte bölgenin ihtiyacı olan hizmetleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çamyar, "Geçtiğimiz Cuma günü Saraycık'ta 75 metre uzunluğunda İnkur beldesine bağlantı köprüsünün temeli atıldı. Çok nitelikli bir eser olacak. Orada İnkur ile Saraycık köyümüzü birbirine bağlayıp adeta gönüllerin köprüsü olacak. Bunun yanı sıra hizmetler planlanıyor ve bir bir hayata geçiyor. Ünye'mizde hizmet kervanı durmaksızın devam ediyor" dedi.

Yeni Ünye Devlet Hastanesi ve Çevre Yolu inşaatlarını kastederek gecikmeye ilişkin bilgi veren Çamyar, "Çevre yolu kurban bayramına bitirilmiş ve sadece Ünye'nin değil, bütün bölgenin hizmetine açılmış olacak. Buradaki gecikmenin sebebi bizden siyasetçiden kaynaklanan bir sebep değildir. Ödemelerde hiçbir şekilde aksamalar yaşanmamıştır. Bu zamana kadar bizim görevimiz ihaleyi yaptırıp ödemeler noktasında müteahhit firmaya rakamı temin etmektir. Oradaki sıkıntı tamamen teknik bir sıkıntıdır. Her artırımda da devletimiz bunun arkasında olmuştur ve olmaya deva edecektir. Aynı şekilde bir sıkıntı birkaç günden beri Ünye Devlet Hastanemizin inşaatında yaşanmaktadır. Bunlar geçici sıkıntılardır. O firma bitiremezse devlet daimdir. Bir başka firmamız gelir çünkü Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde dünyada Çin ile yarışan ilk sırada yer alan ülke konumuna gelmiştir. Dolayısıyla bir başka firmamız alır bitirir, Ünye'nin hizmetine sunulur. Önemli olan bu eserlerin kazmasının vurulması suretiyle yapımına başlanacak olmasıdır" diye konuştu.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu toplantısına katılan ve büyükşehirin yapısı ile ilgili bilgi veren İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Fahri Şahin, "İl Genel Meclisi'nin meclis yapısı büyükşehir belediye meclisinin yapısına çok benziyor. İl Özel İdaresi'nin bürokratik yapısı da büyükşehir belediyesinin bürokratik yapısına çok benziyor. Çünkü İl Özel İdaresi'nin bürokratik yapısı 2005'ten itibaren genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve şube müdürleri şeklinde teşkilatlandı" açıklamasında bulundu.

Toplantıda söz alan ve büyükşehir ile ilgili muhalefetin eleştirilerinin doğru olmadığını belirten İnkur Belde Belediye Başkanı Mehmet Okuyucu, "Özellikle muhalefet partileri tarafından büyükşehri karalama kampanyası yapılıyor. Bizler belediye başkanları olarak bu işin zorluklarını yaklaşık olarak 9 yıldan beri yaşıyoruz. Öncelikle ben Ordu Büyükşehrimizin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hizmetlerin daha güzel bir şekilde, yerele daha fazla hizmet etmek suretiyle daha fazla güçlenerek devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title