Haberler

Çan'da Mahalleliden İftar Yemeği

Güncelleme:
Abone Ol

Çanakkale'nin Çan ilçesinde mahalle sakinleri iftar yemeğinde buluştu.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde mahalle sakinleri iftarda bir araya geldi.

Çan'da İstiklal Mahallesi Celal Yılmaz Caddesi sakinleri tarafından iftar yemeği verildi. Sofra duasını Çan Müftüsü Ali Osman Bayrak'ın yaptı. İftara, Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle sakinleri Başkan Kuzu'dan cami arazisi imar izni, şehir içi minibüslerinin sokaklarına uğramasını ve çocuklar için spor aktivite alanı gibi isteklerini ilettiler. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu yaptığı konuşmada "İmar iznini bu sene gerçekleştiririz. Seneye inşallah camimizin açılışını yaparız, Spor aktivite alanı ise 15 gün içerisinde burada çocuklarının oynayabileceği yetişkinlerin spor yağabileceği bir yer açarız. Şehir içi minibüsleri de hafta içerisinde 2-3 sefer buraya güzergahını değiştiririz" dedi. İftarın ardından mobil mescide geçilerek akşam namazı kılındı ve namaz sonrası çay içilerek sohbet edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Ali Osman Bayrak Çanakkale Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title