Haberler

Çan Protokolü Bayramlaşmada Buluştu

Abone Ol

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, bayramlaşma programı Menderes Parkı’nda gerçekleştirildi.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, bayramlaşma programı Menderes Parkı'nda gerçekleştirildi.

Menderes Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Çan İlçe Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Hakan Fırat, Çan İlçe Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Demirgöz, AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan İlçe Müftüsü Ali Osman Bayrak, STK Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve Çan Halkı katıldı. Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Bayramlar birlik ve beraberliğimizin zirve yaptığı anlar, Çan'da da bunu yaşamaktayız. Dünyada yaşanan kötü şeylerde var, Rabbim onlara yardım etsin. Çan'da huzur ve barış içerisinde bir bayramı daha birlikte geçiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum ve bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Başkan Kuzu'nun konuşmasının ardından konuşan Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, "Dünyanın dört bir yanında sıkıntı içerisinde olan gerek soydaşlarımız gerekse dindaşlarımız için de inşallah kestiğimiz bu kurbanlar, akıttığımız kanlar onların göz yaşları yerine geçerde sıkıntıları diner diye dua ediyoruz. Bayramları yüzü suyu hürmetine inşallah etrafımızda ki ateş çemberi söner. Dünyada birlik, beraberlik ve barış yeniden sağlanır inşallah. Her günümüzün bayram günü geçmesi dileği ile bayramınızı tekrardan kutluyorum "dedi. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri Çan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çan Devlet Hastanesini ziyaret ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kuzu Çanakkale Menderes Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title