Haberler

Çanakkale'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

Abone Ol

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 75.yılı dolayısıyla, Çanakkale'de tören düzenlendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 75. yılı dolayısıyla, Çanakkale'de tören düzenlendi. Saat 09.05'de sirenlerin çalmasıyla birlikte hayat durdu.

Çanakkale'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu. Saat 09.05'de sirenler eşliğinde saygı duruşu yapıldı. Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalığın yanı sıra, yoldan geçen vatandaşlar ve araç sürücüleri de saygı duruşuna eşlik etti. İstiklal marşının okunmasıyla göndere çekilen Türk bayrağı daha sonra yarıya indirildi. Atatürk Anıtı yanına hazırlanan meşaleler yakıldı. Törene, Çanakkale Vali Vekili Saim Eskioğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, ile daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Resmi törenin sona ermesinin ardından, meydanda toplanan bir grup andımızı okudu. Vatandaşlar Atatürk anıtına çiçekler bırakarak saygı duruşunda bulundular. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title