Haberler

Çanakkale'den Gaziantep'e 'Bir Destanın Öyküsü'

Abone Ol

Çanakkale Zaferi'nin 98.Yıldönümü dolayısıyla 15 Mart Cuma günü Sanko Park'ta "Çanakkale Fotoğrafları Sergisi" açılacak.

Çanakkale Zaferi'nin 98. Yıldönümü dolayısıyla 15 Mart Cuma günü Sanko Park'ta "Çanakkale Fotoğrafları Sergisi" açılacak.

Küratör Fahri Özdemir'in özel koleksiyonundan derlenen sergi, Türkiye'nin yanı sıra, Almanya, Fransa ve Avustralya'daki koleksiyonlardan temin edilen ve 6 bin 500 fotoğraf içerisinden seçilen 100 fotoğraftan oluşuyor. Çanakkale Savaşları'nın, kurtuluşa giden yolun ilk ve en önemli durağı olduğunu belirten Özdemir, "Her şeyin hızlı aktığı ve iletişim araçlarının son derece etkin kullanıldığı günümüzde, görüntünün sözden daha belirleyici olduğu artık hepimizin bildiği bir gerçek. Anlatmakla yetinmemek, yaşananları tüm gerçekliğiyle gözler önüne sermek gerektiği bir dönemdeyiz" dedi.

"Tek bir kare fotoğrafın, bazen yüzlerce sayfalık metne eş değer olabileceğini düşündüğümüzde, söz konusu ihtiyaç daha da belirginleşiyor" diyen Özdemir, Çanakkale Savaşları Fotoğrafları Sergisinin bu nedenle son derece önemli olduğunu söyledi.

Özdemir, SANKO Holding ve Sanko Park işbirliği ile düzenlenen serginin, 30 Mart'a kadar her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında gezilebileceğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Fahri Özdemir Gaziantep Sanko Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title