Haberler

Çanakkale Zaferi'nin 93. Yıldönümü

Abone Ol

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis Milletvekili Hüseyin Devecioğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 93. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 93. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Devecioğlu, yayınladığı mesajda, 18 Mart Çanakkale zaferinin 93. yıl dönümünde yurt savunması için canlarını feda eden şehitleri ve canlarının bir parçasını bu savaşta kaybeden gazileri minnetle andıklarını belirtti. Devecioğlu, "Tarihte eşine az rastlanan bu büyük mücadelenin kahramanlarının Türk milletine sadece bir vatan değil daima yükseklerde tutulması gereken istiklal meşalesini miras olarak bırakmıştır. Bu topraklar için can veren şehitlerimize borçlu olduğumuzu unutmayacağız. Türkiye'nin yakın geçmişteki sıkıntılardan arınarak idealini yakalamaya her yıl daha da yaklaşmaktayız. Aydınlık Türkiye idealine ulaşmamıza çok az zaman kalmıştır. Bunu bütün dünyaya buradan tekrar ilan ediyoruz. Türkiye'yi mukaddes bir vatan kılan değerlere sahip çıkıyoruz. Hepimiz ülkemizi çok ama çok seviyoruz. Bu sevgimiz her geçen gün katlanarak artmaktadır" dedi.

Devecioğlu, Türk insanını tek bir millet yapan ve Türkiye'yi bize mukaddes bir vatan kılan bütün değerlere sadakatle bağlı olduklarını vurgulayarak, "Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğine, bu ülkeyi zenginleştiren bütün renklerine aşkla bağlıyız. Türkiye'nin büyüklüğüne inanmayanlar, aydınlık geleceği Türkiye'ye yakıştıramayanlar, gelip burada şehitlerimizin kabirleriyle çizilmiş bu memleket haritasına iyi baksınlar. Türkiye'yi güçlü kılanın ne olduğunu, bu milletin taşıdığı cevherin ne olduğunu iyi anlasınlar" diye konuştu.

(MAD-OÇ-Y) 17.03.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title