Haberler

Çandarlı'da Ağaç Dikimi

Abone Ol

Atatürk Mahallesi Stadyum Caddesi'ne 140 adet ağaç dikildi.

Çandarlı Belediyesi'nin organize ettiği "Orman Haftası ve Ağaçlandırma" etkinlikleri kapsamında

Atatürk Mahallesi Stadyum Caddesi'ne 140 adet ağaç dikildi.

Vatandaşların da katılımı ile Belediye pazar yerinde gerçekleşen ağaç dikimi törenine Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Dikili Cumhuriyet Başsavcısı Veliattin Eldemir, Dikili İlçe Emniyet Müdürü Hasan Başaran, Dikili Mal Müdürü Ali Karapınar, Dikili Orman İşletme Şefi Yakup Ulu, Dikili İlçe Tarım Müdürü Ali Ateş, Çandarlı Jandarma Karakol Komutanı Adem Sandal, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, belde okullarının öğretmen ve öğrencileri katıldı. Törene ayrıca Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak da katılarak destek verdi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin sunduğu folklor gösterilerinin ardından Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen açılış konuşmasında, ağaçların hayatımızdaki önemini dile getirerek dikilecek olan ağaçların gelecek nesillere bırakılacak olan en büyük miras olduğunu vurguladı. Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu'nun konuşmasının ardından zeytin ağacı budama eğitimine katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Daha sonra Peyzaj mimarı Özge Candan stadyum caddesindeki çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Çandarlı Belediyesi'nin tedarik ettiği çınar, okaliptüs, top akasya, söğüt, iğde ve ıhlamur türlerinden oluşan 140 ağaç toprakla buluşturuldu.

(HE-AH

28.03.2012 19: 56: 07

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Dağdelen Karapınar Çandarlı Dikili Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title