Haberler

Canik'de Kutlu Doğum Kutlamaları

Abone Ol

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum programı izleyenleri büyüledi.

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum programı izleyenleri büyüledi.

Canik Kültür Merkezi'nde Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü işbirliği ile Peygamberimiz'in dünyaya teşriflerinin 1442. yılı nedeniyle "Kutlu Doğum Programı" düzenlendi. Programa, Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Emrullah Efendi Ortaokulu Müdürü Kemal Akın, Fatih İmam-Hatip İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Genç katıldı.

Samsun Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başlayan programda okunan Kur'an-ı Kerim adeta kulakların pasını sildi. Fatih İmam-Hatip ortaokulu'nun minik öğrencilerinin oluşturduğu İlahi grubunun söylediği ilahiler dinleyenleri mest ederken, Romanlar Musiki Grubu da programa katılanlara duygusal anlar yaşattı. Emrullah Efendi Ortaokulu Minikler İlahi Grubu da seslendirdiği ilahilerle programa renk kattı.

Programda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1442. yıldönümünün heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte Peygamberimizin örnek kişiliğini daha da yakından tanıma fırsatı elde ederken, Kutlu Doğum Haftası'nın manevi hazzını da yaşadık. Tüm dünyanın, tüm insanlığın, o rahmetten, bereketten ve o ışıktan istifade ettiği bir doğum, takdir edersiniz ki sıradan bir doğum değildir" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title