Haberler

Canik İnşaat Müteahhitleri Derneğe Açıldı

Abone Ol

Canik İnşaat Müteahhitleri Derneği düzenlenen törenle açıldı.

Canik İnşaat Müteahhitleri Derneği düzenlenen törenle açıldı.

Canikli müteahhitlerin bir araya gelerek tek bir çatı altında oluşturdukları Canik İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Törene Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Belediye Başkanı Osman Genç, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, belediye başkan yardımcıları, Türkiye Müteahhitler Federasyonu Samsun Şube Başkanı Atıf Yiğit, Canik İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Cemal Semiz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun'un arka bahçesi olarak görülen Canik'i son 8 yılda bir yaşam kenti haline getirdiklerini söyledi. Konuşmasında müteahhitlere seslenen Başkan Genç, "Bir şehrin çağdaş ve modern olması noktasında müteahhitlerimize de çok iş düşmektedir. Müteahhitlerimizin yeni buluşlar yapması lazım. Sıradanlıktan çıkıp, yaşam konforunu artırıcı, bahçeli, yeşili bol, ekolojik mahalleler oluşturmalıyız. Nefes alabilen şehirler yapmalıyız. Planlı bir şehir olmamız için müteahhit arkadaşlarımız yatırım yaparken bunu baz almalı. Artık insanlarımızı doğal yaşam alanları ile buluşturmalıyız. Yatırım yaparken büyük düşünün" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hulusi Çelik Osman Genç Samsun Yerel Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title