Haberler

Canik'te Kadınlara Renkli Kutlama

Abone Ol

Canik'te bayanlar belediyenin düzenlediği etkinlikte 8 Mart Kadınlar Günü'nü doyasıya kutladı.

Canik'te bayanlar belediyenin düzenlediği etkinlikte 8 Mart Kadınlar Günü'nü doyasıya kutladı. Başkan Osman Genç, eşi Nimet Genç ile birlikte bayanların Kadınlar Günü'nü gül dağıtarak kutladı.

Canik Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi. Başkan Osman Genç ile birlikte eşi ve aynı zamanda Aile Okulu Gönüllü Başkanı Nimet Genç'in de katıldığı etkinliğe bayanlar yoğun ilgi gösterdi. Kadınların doyasıya eğlendiği etkinlikte Başkan Genç, bayanlara gül dağıttı.

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Osman Genç ve eşi Nimet Genç, Kadınlar Günü'nü bayanlarla birlikte pasta keserek kutladı. Daha sonra etkinliğe katılan bayanlara tek tek gül dağıtarak 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlayan Başkan Genç, "Bizim kadınlar için ortaya koyduğumuz bir anlayışımız var; o da sadece 8 Mart'ta değil, her gün kadınlarımızla birlikteyiz" dedi.

"ŞİDDETİ LANETLİYORUZ"

Başkan Osman Genç, Kadınlar Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Kadına yönelik şiddeti, kadına kalkan eli şiddetle lanetliyoruz. Kadının mutlu olmadığı hiçbir toplumun refah içinde olabileceğine inanmıyoruz. Biz şuna inanıyoruz; bir kadını eğitmek, bir aileyi, bir toplumu, bir milleti eğitmek demektir" diye konuştu.

Kadınların geleceği, refahı, mutluluğu ve psikolojik olarak sağlıklı olmaları için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Genç, "En önemsediğim projelerimizden birisi Aile Okulu'dur.'Aile' konulu yarışmada Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirmek bizi gururlandırmıştır. Sadece milletimizin yarısını meydana getirdiği için değil, her şeyden önce birey ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde birinci dereceden etkin olduğu için, kadının her sorunuyla öncelikli olarak ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

Kadınlar Günü'nün renkli bir şekilde kutlandığı etkinlikte bayanlar çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title