Haberler

Canik'te Sağlık Etkinliği

Abone Ol

Canik Belediyesi, Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Medicana Hastanesi işbirliğiyle her hafta düzenlenen 'Canik'te Sağlıklı Çarşamba Günleri'nin 2.etabı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Canik Belediyesi, Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Medicana Hastanesi işbirliğiyle her hafta düzenlenen 'Canik'te Sağlıklı Çarşamba Günleri'nin 2. etabı Canik Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in eşi ve Aile Okulu Gönüllü Başkanı Nimet Genç ile Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı İrfan Göz'ün de katıldığı seminere Canikli bayanlar da ilgi gösterdi.

Diş Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Dr. Ali Çağlayan'ın, "Diş Eti Hastalıkları ve Tedavi Yöntemi" konusunda bayanlara bilgiler verdiği seminerde konuşan Canik Belediyesi Aile Okulu Gönüllü Başkanı Nimet Genç, "Canik'te bayanları önemsiyoruz. Onların bilgilenmeleri adına her türlü çalışmanın içerisinde olmaya çalışıyoruz. Hemcinslerim evde oturmasın, kendilerini geliştirsinler istiyoruz. Bu yüzden böyle seminerler sosyal ve kültürel faailetler içerisinde olmaya çalışıyoruz" dedi.

Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı İrfan Göz de, "Bu tesisler sizler için yapıldı. Böyle tesisler çoğu ilde bile yokken, Samsun'da bir ilçede var. Canik sağlıkta marka olma yolunda hızla ilerliyor" şeklinde konuştu.

Seminere Medicana Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı seminer sonunda kura çekimi yapıldı. Nimet Genç'in çektiği kurada kazanlar Medicana Hastanesi'nde ücretsiz dolgu ve diş muayenesi kazandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Nimet Genç Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title