Haberler

Çankayalılar ODTÜ'de

Abone Ol

Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Savaş Yorgancı, ODTÜ'de düzenlenen Mezunlar Buluşması'nda Mezuniyette 40.Yıl Madalyası aldı.

Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Savaş Yorgancı, ODTÜ'de düzenlenen Mezunlar Buluşması'nda Mezuniyette 40. Yıl Madalyası aldı.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, beraberinde başkan yardımcılarıyla geldiği ODTÜ Mezunlar Buluşması'nda anılarını tazeledi, mezuniyetinin 40. Yılında madalyasını alan Başkan Yardımcısı Savaş Yorgancı'nın mutlu gününü paylaştı.

ODTÜ mezunlarının geleneksel buluşmasına başkan yardımcıları Savaş Yorgancı, Erdal Kurttaş ve Buğra Gökçe ile katılan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, dönem arkadaşları ve hocalarıyla anılarını tazeleyip sohbet etme şansı buldu.

Dönem arkadaşı Saffet Atik'in hazırladığı bir sürprizle karşılaşan Bülent Tanık, kimya müdendisliği bölümünden ayrılıp geldiği Mimarlık Fakültesi Şehir Bölge Planlama Bölümü'nde geçen öğrencilik döneminde yaşadıklarını anlattı. 68 kuşağının devrimci önderlerinden ODTÜ Mimarlık öğrencisi Sinan Cemgil'in öğrenci ödevinin de sergilendiği panoyu inceleyen Tanık, Cemgil'in örnek önder kişiliğinin öğrenciliğine de yansıdığını aktardı.

Evlilik albümü çekimi için ODTÜ Mimarlık Fakültesi'ne gelen Selen -Erinç Aydın çiftine de evlilik hediyesi veren Başkan Tanık, genç çifte mutluluklar diledi.

'Her Yer Taksim, Her Yer Direniş' sloganının atıldığı ODTÜ Mezunlar Buluşması, mezuniyette 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduranlara madalyalarının verilmesi ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Bülent Tanık Sinan Cemgil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title