Haberler

Çankırı'da Üreticilere Yüzde Yüz Hibeli Salça Makinesi ve Macar Fiğ Tohumu Dağıtıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan 'Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi' (KDAKP) çerçevesinde Çankırı'da üreticilere yüzde yüz hibeli salça makinesi ve macar fiğ tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi. Üreticiler büyük heyecan yaşadı.

Çankırı'da üreticilere yüzde yüz hibeli salça makinesi ve macar fiğ tohumu dağıtıldı. Ürünleri almaya hak kazanan üreticiler, büyük heyecan yaşadı.

Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanan 'Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi' (KDAKP) çerçevesinde uygulanan proje kapsamında üreticilere, salça makinesi ve macar fiği tohumu dağıtım töreni gerçekleştirildi. 60 üreticiye 740 dekar alan için 370 torba macar fiğ tohumu ve 12 üreticiye salça makinesi dağıtıldı. Yüzde yüz hibeli ürünleri almaya hak kazanan üreticiler büyük heyecan yaşadı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, bir çok proje ile çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarım ve Orman Bakanlığı Ekonomi Güncel Yerel Tarım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title