Haberler

Çapkın: "Fikstürde En Avantajlı Takım Biziz"

Abone Ol

Aydın Süper Amatör Lig’de zirveyi zorlayan takımlardan olan İsabeyli Şırlanspor’un antrenörü Rahmi Çapkın, fikstürde en avantajlı takımın kendileri olduğunu belirtti.

Aydın Süper Amatör Lig'de zirveyi zorlayan takımlardan olan İsabeyli Şırlanspor'un antrenörü Rahmi Çapkın, fikstürde en avantajlı takımın kendileri olduğunu belirtti.

Hafta içindeki erteleme maçında Acarlar Belediyespor'u 4-2'lik skorla mağlup eden İsabeyli Şırlanspor'un antrenörü Rahmi Çapkın, futbolcularını tebrik etti. Devre arasında transfer yapmayan, yabancı oyuncusu Frank'ı Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Osmaniyespor'a veren İsabeyli Şırlanspor'un antrenörü Rahmi Çapkın, ikinci yarıda fikstür avantajının kendilerinden yana olduğunu söyledi. Rakiplerini, sahalarında ağırlayacaklarını hatırlatan Çapkın, "Fikstürde avantajımız var. Lider Atça Belediyespor zorlu deplasmanlara gidecek. Ligde her an her şeyin olabileceği döneme giriyoruz" dedi.

Acarlar Belediyespor karşılaşmasında oyuncularının verdiği mücadeleden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Çapkın, "İlk 10 dakikada yenik duruma düşmemize rağmen 35.dakikada 3-1'lik skoru yakaladık. İkinci yarıda da 4-2'yi yakalamayı başardık. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Sahamızda oynayacağımız Sökespor maçını da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Acarlar Belediyespor İsabeyli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title