Haberler

Cavit Erdoğan Görevi Devraldı

Abone Ol

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Belediye Başkanlığı seçimini kazanan MHP’li Cavit Erdoğan, görevi eski başkan AK Parti'li Ahmet Torun'dan devraldı.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Belediye Başkanlığı seçimini kazanan MHP'li Cavit Erdoğan, görevi eski başkan AK Parti'li Ahmet Torun'dan devraldı.

Halef ve selef belediye başkanlarının birbirlerine görevi devretmeleriyle ilgili Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Yüzlerce vatandaşın hazır bulunduğu devir teslim törenine, belediye meclis üyeleriyle birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katılarak destek verdi.

MHP'nin gövde gösterisine dönüşen devir teslim töreninde ilk konuşmayı Eski Belediye Başkanı Ahmet Torun yaptı. Torun, halkın kendilerine iki dönem gösterdiği teveccühten dolayı minnettarlık duyduklarını dile getirdi. Torun, " İlçemiz için iki dönem hizmet etmeye çalıştık. Yaptığımız hizmetlerimiz ortada. 10 yıl içinde büyük hizmetler yaptık. Yaptıklarımız olduğu gibi yapamadıklarımızda oldu. Bu bir hizmet yarışıdır. Bayrak değişimidir. Halkımız Cavit Erdoğan kardeşime teveccüh gösterdi. Bundan sonra ilçemiz halkına Cavit Erdoğan kardeşimiz hizmet edecektir. Artık Pazarlar'ın şehrül emini Cavit Erdoğan'dır. 10 yıl hizmet ettiğim Pazarlar halkına hakkımı helal ediyorum ve tüm hemşehrilerim haklarını helal etsin. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Daha sonra söz alan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, parti rozetini çıkardığını ifade ederek, "Bu günden itibaren partinin değil Pazarlar'ın Belediye Başkanıyım. Oy versin vermesin hizmetlerimizle Pazarlar'da her kesin başkanı olacağız. Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız ve projelerimizi ilçemize kazandıracağız. Birlik beraberlik içerisinde Pazarlar'da yerel kalkınma yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Törende daha sonra eski Belediye Başkanı Ahmet Torun, Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'a Belediye Başkanlığı rozetini taktı ve devir teslim tutanağı imzalandı.

Merkez cami imam hatibi İsmail Karakaş tarafından dua yapılarak tören sona erdi ve Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tebrikleri kabul etti.

Pazarlar'ın yeni Başkanı Cavit Erdoğan eski başkan Ahmet Torun'a 10 yıllık hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Bir süre makamda oturan Erdoğan, daha sonra belediye meclis üyeleriyle birlikte salona çıkarak törene katılan vatandaşlarla tek tek tokalaştı, tebrikleri kabul etti. Törene katılan vatandaşlara meyve suyu ve kek ikram edildi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Erdoğan Ahmet Torun Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title