Haberler

Çaybaşı Bölge Trafik'e Tecrübeli Başkomiser Atandı

Abone Ol

Torbalı'da bulunan Çaybaşı Bölge Trafik İstasyon Amiri Şükrü Çelik'in olaylı bir şekilde tayininin çıkarılmasının ardından boşalan koltuğa İzmir'e yabancı olmayan bir isim atandı.

Torbalı'da bulunan Çaybaşı Bölge Trafik İstasyon Amiri Şükrü Çelik'in olaylı bir şekilde tayininin çıkarılmasının ardından boşalan koltuğa İzmir'e yabancı olmayan bir isim atandı. Daha önce 7 yıl İzmir'in Foça ve Tire ilçelerinde görev yapmış olan Başkomiser Mustafa Ertürk önceki gün görevinin başına geçti. Başkomiser Ertürk, İzmir Atatürk Havaalanından başlayıp Aydın il sınırına kadar olan 80 kilometrelik alanın tek sorumlusu olacak ve bu bölgedeki trafiği kontrol edecek.

'KEŞKE DEMİYORSAM İŞİMİ HAKKIYLA YERİNE GETİRDİM DEMEKTİR'

Torbalı'ya 3 yıl görev yaptığı Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği görev yerinden gelen Mustafa Ertürk, İstanbul, İzmir, Mardin, Tunceli illerinde görev yaptığını söyledi. 2003-2006 yılları arasında Foça'da; 2006-2010 yılları arasında ise Tire'de çalıştığını dile getiren Mustafa Ertürk, "Evime gidip, başımı yastığa koyduğum zaman 'keşke' demiyorsam, işimi hakkıyla yerine getirmişim demektir. Torbalı'da da uzun yıllar görev yapmak istiyorum. Daha yeni gelmeme rağmen, Torbalı'yı beğendim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ertürk Torbalı Çaybaşı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title