Haberler

"Çaylar Bizden, Sohbet Sizden" Projesi

Abone Ol

Ağrı'da yürütülen "Çaylar Bizden, Sohbet Sizden" Projesi kapsamında polis ekipleri, Eleşkirt ilçesinde halkın sorunlarını dinledi.

Ağrı'da yürütülen "Çaylar Bizden, Sohbet Sizden" Projesi kapsamında polis ekipleri, Eleşkirt ilçesinde halkın sorunlarını dinledi.

Bir lokantada düzenlenen toplantıya, Kaymakam Murat Zadeleroğlu, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, İlçe Emniyet Amiri Fuat Erdem, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Zadeleroğlu, burada yaptığı konuşmada, devletle vatandaş kaynaşması adına hayata geçirilen projeyi çok faydalı bulduğunu vurgulayarak, ilgililere teşekkür etti.

Proje kapsamında polis teşkilatı olarak her türlü öneriyi dikkate aldıklarını vurgulayan Çoşkun, "Sizlerden gelen her türlü öneriye kulak vererek, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Çoşkun da asayiş ve güvenlik hizmetlerinin bir değerlendirmesini yapmak istediklerini belirterek, zaman zaman toplantılar yaparak bu tür buluşmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Esnaflardan Nazım Balıkçı ise Eleşkirt'te MOBESE kameralarının bir an önce yapılması için esnaf olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Tekin de sokaklardaki başıboş köpeklerin bir an önce barınak yapılarak toplanması gerektiğini belirterek, sokak köpeklerinin özellikle okula giden çocuklara zarar verdiğini söyledi.

İstiklal Mahallesi Muhtarı İhsan Kılıç, okul önlerinde güvenliğin daha da artırılması gerektiğini belirtti. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Murat ZADELEROĞLU Bayram Çoşkun Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title