Haberler

Çekmece Beldesinde Kültür Sanat Günleri

Abone Ol

Antakya Merkeze Bağlı Çekmece Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Bu Yıl İlk Kez Düzenlediği Kültür Sanat Günleri Başladı.

Antakya merkeze bağlı Çekmece Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Kültür Sanat Günleri başladı.

Çekmece Belediyesi Nikah Salonu'nda satranç turnuvasıyla start alan etkinlikler, 7'den 70'e belde halkını bir araya getirdi. Düzenlenen satranç turnuvasına 120 kişi katıldı.

Kültür Sanat Günleri'nde dernek bünyesinde açılan kurslara katılan gençlerin ve çocukların kurs boyunca aldıkları eğitimi sahneleme fırsatı bulacağını belirten Çekmece Beldesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Gençoğlu, etkinliklerle belde halkını bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Belde halkının desteğiyle Kültür ve Sanat Günleri'ni geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Gençoğlu, tüm belde halkını yapılacak etkinliklere davet etti. Spor müsabakaları, müzik dinletileri, paneller ve tiyatro oyunlarının yer alacağı Kültür Sanat Günleri, 2 gün sürecek.

(OK-MT-MT-Y)

31.07.2007 17:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title