Haberler

Çerkezköyspor: 0 - Yenibosnaspor: 3

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çerkezköyspor ligin 15.hafta karşılaşmasında, taraftarı önünde İstanbul temsilcisi Yenibosnaspor’u konuk etti.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çerkezköyspor ligin 15.hafta karşılaşmasında, taraftarı önünde İstanbul temsilcisi Yenibosnaspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ve ilk otuz dakika tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor rakibinin duran toptan gelen gollerine engel olamadı. İlk devreyi iki farklı mağlup kapatan ve ikinci devre ataklarını sürdüren Çerkezköyspor kalesinde bir gol daha görerek karşılaşmadan üç farklı mağlup ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Ligi 15.hafta karşılaşmasında Yenibosnaspor takımını konuk etti. Mustafa Uğraş Stadında oynanan karşılaşmaya havanın soğuk olmasına rağmen Caddediler gurubu büyük ilgi gösterdi. Çerkezköyspor karşılaşma Hüseyin, Mehmet, Kadir, Mehmet Baş, Abdi, Vedat, Gökhan, Emirhan, Niyazi Polat, Ogün ve Zülküf kadrosu ile çıkarken, Yenibosnaspor ise karşılaşmaya Hakan, Serkan, Yasin, Uğur, Cem, Ergin, Orçun, Gökhan, İbrahim Traore, Tunç ve Süleyman kadrosu ile çıktı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Çerkezköyspor, özellikle sağ kanattan Mehmet ile etkili hücumlar geliştirerek sağlı sollu ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın dördüncü dakikasında sağ kanattan gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Zülküf'ün vuruşunu savunma araya girerek son anda kornere gönderdi. Karşılaşmanın 8.dakikasında Kadir'in kullandığı korner atışında kaleye giden topu kaleci Hakan son anda kornere gönderdi. Çerkezköyspor bu dakika içinde dört tane korner kullandı. Son kornerde Kadir'in kullandığı vuruşu yine Hakan ceza sahası dışına uzaklaştırdı.

SAHA ZEMİNİ AĞIRLAŞTI

Çerkezköyspor'un etkili geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalışan konuk ekip Yenibosnaspor 13.dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sol kanattan Yasin'in ortasında Süleyman'ın rövaşatası kaleyi sıyırdı. Hava koşullarından dolayı top zaman zaman zeminde takılırken, futbolcular zor anlar yaşadılar. Ani toplarla Yenibosnaspor yarı alanında kolayca giren Çerkezköyspor, son vuruşlarda istediği başarıyı gösteremeyince aradığı gole de ulaşamadı.

21.dakikada gelişen Çerkezköyspor atağında sağ kanattan etkili bir orta yapan Kadir'in pasını iyi değerlendiren Zülküf kötü bir vuruş gerçekleştirdi. Rakibi karşısında kontra ataklar geliştiren konuk ekip Yenibosnaspor 38.dakikada golü buldu. Sağ kanattan Orçun'un kullandığı kornerde topa iyi yükselen Uğur şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koymasına rağmen duran toptan mağlup duruma düşen Çerkezköyspor, oyun disiplininden kopmayarak beraberlik için yüklendi.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Rakibi karşısında beraberlik için yüklenmeye çalışan Çerkezköyspor, istediği pozisyonları bulamadı. Özellikle Yenibosnaspor savunma oyuncuları Yasin ve Uğur, Çerkezköyspor ileri uç elemanlarına fırsat vermediler. Karşılaşmanın 43.dakikasında konuk ekip Yenibosnaspor korner atışı kazandı. Orçun'un kullandığı serbest vuruşta topa Çerkezköyspor savunması arasından iyi yükselen İbrahim Traore düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Gelen golle birlikte konuk ekip oyuncuları ikinci golün sevincini teknik heyet ile paylaştı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Yenibosnaspor'un iki farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

ÇERKEZKÖYSPOR FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİ

Karşılaşmanın ilk devresini kalesinde gördüğü iki golle mağlup durumda tamamlayan Çerkezköyspor, ikinci devrede etkili olmaya çalıştı. Savunmada hata yapmayan Yenibosnaspor, kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Karşılaşmanın 55.dakikasında Çerkezköyspor, çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Zülküf topu kaleciye nişaladı.

Çerkezköyspor karşısında rahat bir futbol ortaya koyan Yenibosnaspor, kontra ataklarla üçüncü golü aradı. Etkili oyun ortaya koyan Yenibosnaspor 69.dakikada üçüncü golü buldu. Yenibosnaspor takımından Mehmet'in vuruşunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Tunç'un ayağından gelen golle rakip, skoru 3-0'a getirmeyi başardı. Gelen üçüncü golün ardından Çerkezköyspor oyun disiplininden tamamen koptu. Çerkezköyspor'un, 2 net gol pozisyonunda topu çizgiden çıkartan Yenibosnaspor kalecisi Hakan, başarılı kurtarışlarıyla galibiyete önemli katkı sağlamış oldu. Çerkezköyspor'da Onur'un etkili şutu direkten dönerken, müsabaka da 3-0'lık skorla tamamlandı. Çerkezköyspor karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılarak sezonun ilerleyen karşılaşmalar öncesi işini zora soktu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kadir Serkan Yasin MEHMET BAŞ İstanbul Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title