Haberler

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Korkmaz: "İkinci Devre Bambaşka Çerkezköyspor Olacak"

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi altı puanla son sırada tamamlayan Çerkezköyspor’da başkan Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarını anlattı.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ilk devreyi altı puanla son sırada tamamlayan Çerkezköyspor'da başkan Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarını anlattı. Kaan Tommy Şen, Cem Çepeloğlu, Burak Güngör, Tolga Satılmış, Deniz Enyong ve Emrah Çilingir ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Korkmaz, yeni futbolcular ile anlaştıklarını ifade etti.

Transfer çalışmaları kapsamından Alibeyköyspor'dan sağ kanat oyuncusu Bilal Kara, yine aynı takımdan stoper Çetin Polat, Karasuspor'dan kaleci Bilge Göktürk, Çorlu Gençlerbirliğispor'dan savunma oyuncusu Vedat Tura ve İran 1.Ligi'nde ve profesyonel liglerinde başarılı bir performans sergileyen golcü oyuncu Samad Ahad ile anlaştıklarını kaydeden Korkmaz, "Ayrıca daha önce kadromuza kattığımız eski oyuncumuz Şafak Tören'de bizde oynayacak" dedi.

Ligin ikinci devresinin ilk iki haftasında fikstür avantajları olduklarını kaydeden Korkmaz " Buradan rahat bir şekilde söyleyebilirim ki ikinci yarı bambaşka bir Çerkezköyspor'u halkımıza ve taraftarlarımıza izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ligin dibinde yer alan Çerkezköyspor'da Başkan Ahmet Korkmaz basın mensuplarını açıklamalarda bulundu. Takımın tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz "Devre arası sona erdikten sonra takım izne ayrılmıştı. Cuma günü itibariyle kendi tesislerimizde çalışmalarımıza başladık. Takımda performansından memnun olmadığımız Kaan Tommy Şen, Cem Çepeloğlu, Burak Güngör, Tolga Satılmış, Deniz Enyong ve Emrah Çilingir ile yollarımızı ayırdık. Daha sonra ise takıma denemek üzere arkadaşları çağırdık. Yaklaşık dört futbolcu yetersiz görülüp, teknik ekip doğrultusunda geri gönderdik" dedi.

"GÜÇLÜ BİR EKİPLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ"

Ligin ilk devresini kötü bir yerde bitirdiklerini kaydeden Korkmaz "Zaman zaman ligde oynadığımız karşılaşmalarda iyi mücadeleler çıkardık. Maalesef iyi oynadığımız karşılaşmalarda puan yada puanlarla tanışamadık. Sonuç itibariyle ligin ilk devresinde beklediğimiz yerde kesinlikle değiliz. Bu yüzden çeşitli takviyelerle birlikte 2 Ocak'tan itibaren Antalya Side'de on günlük kamp programımız var. Kadroda bulunan ve yeni transfer ettiğimiz oyuncular kaynaşıp gerekli havayı yakalarız. Çerkezköyspor olarak ikinci devreye daha güçlü ve mücadeleci bir takım olarak başlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

"FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR"

Alt yapıya da gereken önemi verdiklerini kaydeden Korkmaz, yavaş yavaş alt takımın meyvelerini almaya başladıklarını kaydetti. Antalya kampına alt yapı oyuncularından Doğukan Uncuoğullarından, Uğur Hasko ve Aykut Eren'i de dahil edeceklerini sözlerine ekleyen Korkmaz, "Bu oyuncularımızı kampta değerlendirip ikinci yarıya hazır hale getirmek ve takıma kazandırmak istiyoruz. İkinci devrenin ilk iki karşılaşmasını evimizde oynayacağız. Bu fikstür avantajını iyi kullanıp en iyi şekilde mücadele edip iyi başlamak istiyoruz. Buradan rahat bir şekilde söyleyebilirim ki ikinci yarı bambaşka bir Çerkezköyspor'u halkımıza ve taraftarlarımıza izleteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasında bulundu.

Sakat oyuncuların yavaş yavaş iyileştiğini belirten Korkmaz "Uzun süredir sakatlığı devam eden Sarkan'ın tedavisi sona erdi. Kampa katılıp, ikinci devre bizlere önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz. Metin hoca geldikten sonra takım bambaşka bir kimliğe büründü. Gerek arkadaşlık, gerek uyum idmanlarda tesislerde ve son yaptığımız karşılaşmalarda bu havayı bize göstermiştir. Biz bu çalışmalardan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyoruz. İnşallah bu havamız bu şekilde devam eder. İyi bir on günlük kamp geçirip, kazasız, sakatsız ikinci yarıya en iyi şekilde başlarız" dedi.

2014 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileyen Korkmaz "Çerkezköyspor camiası olarak bütün vatandaşlarımızın, camianın ve taraftarların yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın bizlere ve Çerkezköyspor'a başarı dolu bir yıl getirmesi temennisi diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Korkmaz Göktürk Çorlu İran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title