Haberler

Çeşme'den Karaoke Aşkı Aktı

Abone Ol

İlhamını Yaz, Gençlik, Kumsal, Güneş, Deniz ve Aşktan Alan Cornetto, Bir İlke İmza Atarak Karaoke Sahnesini Üniversitelerin Ardından Kumsallar ve Meydanlara Taşıdı.

İlhamını yaz, gençlik, kumsal, güneş, deniz ve aşktan alan Cornetto, bir ilke imza atarak karaoke sahnesini üniversitelerin ardından kumsallar ve meydanlara taşıdı.

Cornetto 6-8 Temmuz 2007 tarihleri arasında Çeşme'deydi. Cornetto19 Ağustos'a kadar Bodrum, Antalya ve İstanbul'da gençlerin aşklarını kaydetmeye devam edecek.

Cornetto, bir ilki gerçekleştirerek karaoke sahnesini açık havaya ve kumsallara taşıdı. Ege ve Akdeniz sahillerinde yaz boyunca devam edecek olan Cornetto 'Aşkını kaydet, hiç erimesin' karaoke aktivitesi Çeşme'de başladı. 6 Temmuz'da Çeşme Meydanı'nda, 7-8 Temmuz'da Çeşme Seaside Beach Club'da gençlerle buluşan Cornetto, aşk ve eğlence dolu bir yazın sinyallerini verdi. Cornetto Karaoke Sahnesi'nin sıradaki durakları Bodrum, Antalya ve İstanbul.

Aşkı yaz, güneş, deniz ve kumsalla buluşturan Cornetto, meydanlar ve kumsallara kurduğu karaoke sahnesinde yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Aktivitede üniversitelerin bahar festivallerinden farklı olarak 7'den 70'e, yerli yabancı birçok izleyici performans sergiledi. Çeşme'de tatil yapan genç bir çift Cornetto sahnesinde evlilik kararı alırken, izleyenlerden büyük alkış topladı. Yazı birbirinden ilginç kostümleriyle renklendiren gençlerse farklı danslarıyla karaoke sahnesinin gözdeleri arasında yer aldı. Aktivitenin kumsallarda yer alması sayesinde de tatilciler hem denizin hem de karaokenin keyfini birlikte çıkartma şansı buldular.

Türkiye'nin ilk ve tek online karaoke sahnesi: www.askimlaerirmisin.com Cornetto Karaoke Sahnesi'ne isteyen herkes çıkabiliyor. Sahneye tek ya da çift çıkan karaoke tutkunları her tarz şarkının bulunduğu zengin bir şarkı listesinden istedikleri şarkıyı seçip söylüyorlar. Bu performanslar kaydediliyor ve www.askimlaerirmisin.com adresinde yayınlanıyor. Sitede yer alan görüntüler Cornetto'yla kaydedilen aşkları böylece ölümsüzleştiriyor.

Kumsallarda ve meydanlarda karaoke seansına katılıp performans görüntüleri www.askimlaerirmisin.com adresine yüklenen karaoke severleri ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor. Sitedeki performansları aşkına veya arkadaşlarına en çok ileten 5 üye her hafta kazandığı iPod shuffle'larla aşkını yanından ayırmıyor.

Türkiye'de ilk kez online karaoke sahnesini yaratan Cornetto, internetin karaoke yıldızlarına da FlashDisc kazanma fırsatı sunuyor. Sitede en çok online karaoke yapan 5 üye her hafta FlashDisc kazanıyor. Ayrıca siteyi ziyaret edenleri birbirinden farklı cep telefonu melodileri kazanma şansı bekliyor.

(YK)

09.07.2007 20:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title