Haberler

CHP'de 11 Başkan Adayı Belli Oldu

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, 11 belediye başkan adayı için MYK'da alınan kararın parti meclisine (PM) sunulduğunu açıkladı.
CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Zonguldak genelinde 3 ilçe ve 8 belde...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, 11 belediye başkan adayı için MYK'da alınan kararın parti meclisine (PM) sunulduğunu açıkladı.

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Zonguldak genelinde 3 ilçe ve 8 belde belediye başkan adayının belirlendiğini söyledi. 11 belediye başkan adayı için il yönetimi olarak karar alarak genel merkeze sunduklarını söyleyen Furat, "Genel merkeze sunulan il yönetim kurulu kararı dün akşam MYK'da görüşüldü ve orada da onaylandı. Şimdi bu isimler PM'ye sunulacak ve orada kesinleşecek. Olağan dışı bir durum olmadığı sürece PM il yönetimi ve MYK'nın kararına uyuyor" dedi.

MYK'DA ADAYLIKLARI NETLEŞEN BELEDİYE BAŞKANLARI

MYK'da adaylığı netleşen belediye başkan adaylarını da açıklayan Furat, şunları söyledi:

"Kdz. Ereğli'de Halil Posbıyık, Alaplı'da Nuri Tekin, Gökçebey ilçesinde Zeki Kılıçarslan adayımızdır. Gümeli beldesinde Ahmet Saydam, Kandilli beldesinde Mustafa Aydın, Muslu beldesinde Sabahattin Adıyaman, Çatalağzı beldesinde Adnan Akgün, Filyos beldesinde Erol Acar, Perşembe beldesinde İsmail İnal, Karapınar beldesinde Ahmet Aydın ve Bakacakkadı beldesinde adayımız Oktay Albuz'dur. Bu isimler için PM'de karar alınacak. Genel Başkanımızın yurt dışı gezisi var. Büyük ihtimalle genel başkanımızın yurt dışı dönüşü ilk PM toplantısında karar alınmış olur." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Halil Furat Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title