Haberler

CHP Düzce İl Başkanı Belediye Başkan Adaylığı İçin İstifa Etti

Abone Ol

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu Düzce Belediye Başkan adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Partide geniş bir katılımla basın toplantısı düzenleyen Basri Karslıoğlu, Düzce'nin 10 yıldır AK Partili belediyeler...

CHP Düzce İl Başkanı Basri Karslıoğlu Düzce Belediye Başkan adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Partide geniş bir katılımla basın toplantısı düzenleyen Basri Karslıoğlu, Düzce'nin 10 yıldır AK Partili belediyeler tarafından yönetildiğini ve hiç bir sorunun çözüme ulaştırılmadığını belirterek "Düzce Belediye Başkan adaylığı için İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Düzce 10 yıldır AK Partili belediyeler tarafından idare ediliyor. Ak belediyecilik sloganını kullanıyorlar ancak yapılan bir icraat yok. Düzce ne yazık ki şehirden çok köy statüsünde. Değişime ihtiyaç var" dedi.

Karslıoğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde sorunları halkın katılımıyla çözeceğini dile getirerek "Belediyeler iktidar partisinden olmazsa gelirden pay alamaz şeklinde bir yargı var. Böyle bir şey yok. Akçakoca, Yığılca örneklerine bakın. Yapılan hizmetler belli. Belediye başkanı kaynakları iyi kullanan iyi tespit eden biri olmalı. Eğer Düzce halkı bize şans verirse biz Düzce'yi kalkındırmaya çalışacağız. Benim amacım sorunlara vatandaşlarla birlikte çözüm üretmek. Bu ili onların da katılımıyla yönetmek. Çok basit sorunlar bile çözülemedi ki büyük sorunlardan zaten bahsetmiyorum. Düzce yaşanabilir iller sıralamasında 43. sırada. Biz Düzce'yi ilk onlara yükseltmeyi hedefliyoruz. Düzce'nin fiziki yapısını ve vizyonunu değiştirmek için Düzce halkından bir şans istiyorum" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Karslıoğlu Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title