Haberler

CHP Giresun'da Cumhurbaşkanlığı İçin Sokağa İndi

Abone Ol

CHP Giresun İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarını hızlandırdı.

CHP Giresun İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarını hızlandırdı.

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim başkanlığında CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun da katılımıyla parti yönetim kurulundan oluşan bir ekip Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek amacıyla çalışma başlattı. Şehir merkezinde esnaf ziyareti yapıp broşür dağıtan CHP'liler Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin beyin tanındıkça seçilme şansının artığını söylediler.

CHP Giresun İl Başkanı Eşref Karaibrahim, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde CHP Giresun İl Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgi vererek "Büyük uzlaşı sonucu aday gösterilen Cumhurbaşkanı adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarımıza hız verdik. Giresun'a bağlı bütün ilçelerimizi ziyaret ederek bu ilçelerdeki teşkilatlarımızla seçim çalışması yapmaya başladık. Belediye Başkanlığı, İl Başkanlığı, Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapmış partili arkadaşlarımla, yönetim kadrolarımızla, üyelerimizle, ülkesini seven aydın insanlarla çalışma grupları oluşturduk, mahalle komitelerini oluşturduk. İlçe örgütlerimiz sandıklarda görev alacak olan üyelerimizle ilgili çalışmaların tamamladı ve 10 Ağustos da dahil olmak üzere her günün, her saatin, her dakikanın kıymetli olduğunu bilerek çalışma sürecimiz devam ediyor. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için elimizden gelenin yapacağız. Ben ve bu çalışmalara destek veren bütün arkadaşlarımızın ortak gayesi ülkemize hizmet etmektir" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Eşref Karaibrahim Kerim Aksu Giresun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title