Haberler

CHP Heyeti Yarın Şanlıurfa'da

Güncelleme:
Abone Ol

Güneydoğu illerinde halkın 'demokratikleşme ve çözüm süreci' konusundaki görüşlerini ele alan CHP heyeti, yarın Urfa'da STK ve kanaat önderleri ile buluşacak.

Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde temaslarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, yarın Urfa'ya geliyor. Bölge illerinde bir dizi görüşmeler yapan ve halkın çözüm sürecine yönelik düşüncelerini derleyen CHP Heyeti, İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığında Ankara Milletvekili Levent Gök, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, PM üyeleri Tekin Bingöl, Emel Yıldırım, Hüseyin Yaşar ve Halit Toraman'ın da katılımıyla saat 14.30'da Ziraat Mühendisleri Odası Toplantı Salonu'nda (Eski itfaiye yanı), STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile buluşacak.

Buluşma öncesi bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ferhat Karataş, "İl genelindeki tüm STK'larımızı, Kanaat önderleri ve gazeteci arkadaşlarımızı bu önemli buluşmaya mutlaka bekliyoruz. Demokratikleşme ve çözüm konusunda halkımızın görüşlerini toparlayacak olan heyetimiz, bölgenin nabzını ölçecek" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Levent Gök İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title