Haberler

CHP İlçe Teşkilatı Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Abone Ol

Kula Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte yapılan seçimler sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazanan Aytekin Şadan’ı makamında ziyaret ettiler.

Kula Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte yapılan seçimler sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını kazanan Aytekin Şadan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretin seçimleri kazanan başkana hayırlı olsun demek, çalışmalarında başarılar temenni etmek için olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı Halit Eryılmaz " Cumhuriyet Halk Partisi oda seçimlerinin nasıl olması gerektiğini de göstermiştir. Seçimlere siyasi partiler değil, kendi mesleklerine sahip çıkmaya çalışan esnaflar müdahil olsun. Siyasi partiler oda seçimlerinde aktif rol almamalı. Seçimlere gölge düşmemesi açısından bizler CHP Grubu olarak yapılan seçimlere müdahil olmadık. Bu arada Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini kazanan Aytekin Şadan Başkanımıza da esnafımızın yararına yapacağına inandığımız çalışmalarında başarılar dileriz." dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga'da yaptığı açıklamasında Başkan Aytekin Şadan'ı kutlayarak "30 Mart Seçimlerinden sonra göreve gelirsek Esnaf Odası ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz bir çok projelerimiz var. Bizler diğer odalar ile birlikte projeler üreterek esnafımızın rahatlamasına çalışacağız. Her zaman esnafımızın yanında olacağız." dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini koltuğa oturan Oda Başkanı Aytekin Şadan yaptığı açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisi ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek " İlçe Başkanımız Halit Eryılmaz ile Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga'nın dediği gibi oda ve meslek kuruluşlarının seçimlerine siyasi partiler karışmamalı. Bizler esnafları temsilen bu koltuklardayız. Yıllardır nasıl istişareli bir yönetim gösterdiysek yine çalışmalarımız bu şekilde devam edecektir. Amacımız esnafımızın dert ve sorunlarını en aza indirerek, esnafımıza kazandırmaktır. Ben bu vesile ile CHP İlçe Yönetimine, Belediye Başkan Adayı Osman Kasırga'ya seçimlerde başarılar diliyorum.30 Mart tarihinden sonra seçilecek olan Belediye Başkanımız ile esnafımızı ilgilendirecek bir çok projemiz olacaktır. Ziyaretlerinden dolayı da CHP Yönetimine teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title