Haberler

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı açıklanan Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı açıklanan Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Tarhan,yaptığı konuşmada," Kocaeli'nin başlıca sorunları ulaşım, iş bulma ve barınma ihtiyaçlarını karşılayamamasıdır" dedi.

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ile birlikte CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve birçok partili katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Tarhan, ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP İl Yönetimine teşekkür etti. Tarhan, Bilimin, sanayinin ve teknolojinin başkenti olan şehrinde yaşadığımızı belirten Tarhan, "Kentin bu konularda iyi yönetilmediğini hepimiz görüyoruz. Ancak seçim süreci içerisinde neler yapacağımızı halkımıza anlatacağız. Geçmiş dönemlerde CHP adaylarını seçime 45 - 50 gün kala belirlerdi. Ancak bugünkü yönetimin sayesinde bir demokrasi şöleni yaparak 12 ilçede önseçim yapıldı ve adaylarımız belirlendi" dedi.

Seçim kampanyaları hakkında da bilgi veren Tarhan, "Tüm ön çalışmalarımızı bitirdik ve ekiplerimizi oluşturduk. 2 Ocak tarihi itibariyle aktif seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Öncelikle İzmit merkezde ardından ise Gebze'de seçim ofislerimizi oluşturacağız ve çevre ilçeleri de bu ofislerden yöneteceğiz" Şehrimizin başlıca sorunları ulaşım, iş bulma ve barınma ihtiyaçlarını karşılayamaması. Ben bir sanayici olarak rahatlıkla Kocaeli'nin sanayide birinci sırada olduğunu söyleyebiliyorum ancak halkımız bundan faydalanamıyor. Ben öncelikle bu kente sanayinin nimetlerini vereceğim" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi YALÇIN KUŞKAN Tahsin Tarhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title