Haberler

CHP'li Erkut, Çalışmalarını Sürdürüyor

Abone Ol

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut’un yerel seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut'un yerel seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan 'Pazartesi Pazar'nı gezen ve pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Erkut'a verilen destek sınır tanımıyor. Pazar gezisi sırasında vatandaşların ilgi odağı haline gelen CHP'li Erkut'la vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşanıyor.

Gezi sırasında Dr. Ferda Çağlar Erkut'la tanışan ve heyecanına hakim olamayarak gözyaşlarına boğulan Hatice Yolal isimli kadının ardından bir ilginç diyalog da Cumhuriyet Kıraathanesi'nde yaşandı. Kıraathanede oturan vatandaşlarla tanışan Erkut'u yanında gören Nazillili emekli Murat Kazık, Dr. Ferda Çağlar Erkut'un 2011 Milletvekili Seçimleri sırasında kullandığı fotoğrafı cüzdanından çıkartarak, Erkut'a olan sevgisini gösterdi. Yaşanan diyaloglar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen CHP'li Erkut, "Halkımızın bizlere gösterdikleri ilgiye layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Pazar gezisi sırasında siftah yapamayan esnaflardan alış-veriş yapan Dr. Ferda Çağlar Erkut, esnafın sıkıntılarını not aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Ferda Çağlar Erkut Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title