Haberler

CHP'li İl Genel Meclisi Üyesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Abone Ol

Muğla'nın Bodrum ilçesinde arı sokması sonucu hayatını kaybeden Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Emrah Dağar, son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde arı sokması sonucu hayatını kaybeden Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Emrah Dağar, son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum'da önceki gün arı sokması sonucu rahatsızlanan ve kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden CHP'li Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Emrah Dağar (26), bugün Bodrum Adliye Camii'nde ikindi namazının ardından gerçekleştirilen cenaze törenini müteakip toprağa verildi.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ve tabutunun üstünde Beşiktaş forması örtülen Dağar'ın cenaze törenine Bodrum Çarşı grubu da katıldı. Caminin karşısına asılan pankartı görenler ise gözyaşlarına tutamadı. Eylül ayında nişanladığı ve Çarşı grubundan düğününde meşale yakmalarını istediği öğrenilen Dağar'ın bu isteği, cenazesinde yerine getirdi.

Cenaze törenine CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği üyeleri de katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Devlet Hastanesi Beşiktaş Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title