Haberler

CHP'li Meclis Üyesinin Belediye Görevlisine Hakaret Ettiği İddiası

Abone Ol

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: "Bu saygısızlığı yapan, üstelik de belediye meclis üyesi olan bu zavallı karakterin bana göre istifa edip bir daha belediyeye uğramaması lazım"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP'li bir meclis üyesinin belediyenin basın yayın müdürüne hakaret ettiği iddiasına ilişkin, "Bu saygısızlığı yapan, üstelik de belediye meclis üyesi olan bu zavallı karakterin bana göre istifa edip bir daha belediyeye uğramaması lazım" dedi.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, her zaman personelinin yanında olduğunu söyledi.

Bir seçim döneminin daha geride kaldığını hatırlatan Yılmaz, "Seçim sürecinden sonra herkesin kendine göre değerlendirme yapması gerekir. Burada herkes derken, herkesin içerisinde hem siyasi partiler, hem eski belediye yönetimi, hem de yeni seçilen belediye yönetimi olarak  biz varız. Bunun karşısındaki taraflar vardır. Aynı zamanda da basın da vardır. Bu değerlendirmeleri herkes inşallah yapacaktır" diye konuştu.

Seçim süresi içinde Bolu Belediyesinin basın işlerini yürüten ve bu işin sorumluluğunu alan Güner Ateş'in seçimlerden sonra fiili ve sözlü hücuma uğradığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bir gazete sahibinin, Bolu Belediyesinin basınla ilgili sorumlusuna karşı tavrı, bana karşı yapılmış bir tavırdır. Zaten hakaretlerde direk bana yaptıklarını görüyoruz ve biliyoruz. Bolu halkının yeni seçtiği ve üstelikte halkın yüzde 50'sinin oyunu almış başkana yapılmış bir saygısızlık dolayısıyla Bolu'ya karşı yapılmış bir saygısızlıktır. Bana yapılan saygısızlıkları hoş görebilirim. Ama Bolu'ya karşı yapılan saygısızlıkları hoş görmem."

Yılmaz, böyle bir davranış içinde olan kişinin aynı zamanda CHP'den meclis üyesi olduğunu vurgulayarak, "Bu meclis üyesi, belediyede daire müdürü pozisyonunda olan bir arkadaşımıza böyle bir saygısızlık yapıyorsa ve CHP'li üye ise şimdi bu toplantıya gelirken ki vasfı ne olacaktır" dedi.

CHP'li üyenin açıklaması

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz ise belediye basın - yayın müdürünün kendi isteği ile yanına geldiğini, yapılan görüşme esnasında herhangi bir küfrün, tehdidin ya da buna benzer bir şeyin yaşanmadığını ifade etti.

Beykoz, kendisi ve ailesinin tehdit edildiğini iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağını kaydetti. - Bolu

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Beykoz Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title