Haberler

CHP'li Nurgül Uçar'a Stk Desteği

Abone Ol

İzmir’in Foça ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Nurgül Uçar’a destek çıktı.

İzmir'in Foça ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Nurgül Uçar'a destek çıktı.

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Nurgül Uçar, Foça ilçesindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen yemekte buluştu. Geceye katılan çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, CHP'li Uçar'a milletvekilliği yolunda destek olarak başarı diledi. İlgiden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Uçar, "Milletvekilliğine çıkmış olduğum aday adaylığı yolumda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Siyasette kadının da yer alması gerektiğinden yola çıkarak, benden desteğini esirgemeyen sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylığım sürecinde göstereceğiniz yol ve siyasi tecrübe, benim için büyük önem arz ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurgül Uçar İzmir Foça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title