Haberler

CHP Merkez İlçede, İlknur Başak Tütüncü Resmen Başkan

Abone Ol

CHP Düzce Merkez ilçe kongresinde aday olan ve kazanan İlknur Başak Tütüncü mazbatasını alarak resmen ilçe başkanı oldu.

CHP Düzce Merkez ilçe kongresinde aday olan ve kazanan İlknur Başak Tütüncü mazbatasını alarak resmen ilçe başkanı oldu. Tütüncü, "Düzce'nin sorunlarını çözmeye katkıda bulunmaya talibiz" dedi.

CHP Merkez ilçe kongresi geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. 243 delegenin oy kullandığı, 242 oyun geçerli olduğu ve 3 listenin yarıştığı Merkez İlçe seçiminde İlknur Başak Tütüncü'nün listesi 108 oy alarak yönetime seçilmişti. Seçimlerin ardından İlknur Başak Tütüncü ve yönetimi bugün mazbatalarını aldılar.

Tütüncü, göreve resmen başladıklarını belirterek, "Bundan sonra Düzce'nin sorunlarını çözmeye katkıda bulunmaya talip olduk ve görevi aldık. Düzce'nin bu anlamda pek çok sıkıntısı var. Örneğin yerel ve genel yönetimlerden Düzce hak ettiği desteği göremiyor. Bunların yanı sıra üst üste elektrik ve doğalgaza gelen zamlar vatandaşın adeta belini büktü" dedi.

Yeni teşvik yasasını da değerlendiren İlknur Başak Tütüncü, "Teşvik avantajlı görünüyor ama ne kadar buna hazırlıklıyız. Teşvik ile gelecek olan sanayi noktasında dikkatli olmamız gerekiyor.

Düzce'nin bir Dilovası olmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Tütüncü son olarak yeni yönetimin görev dağılımını bu hafta içinde yapacaklarını söyledi. İlknur Başak Tütüncü'nün yönetiminde İbrahim Aşık, Nigar Ayhan, Semih Cemşit, Gülsüm Çağlar, Leyla Çakır, Özcan Dağıstanlı, Ayla Duru, Bağdat Kılıç, Şener Öztürk, Kemal Sezgin, Utku Topçu, Recep Toramanoğlu, Metin Turan, Bülent Yarar ve Sabiha Yılmaz bulunuyor. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlknur Başak Tütüncü Yerel Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title