Haberler

CHP Milletvekili Haberal, Zonguldak'ta

Abone Ol

Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Milletvekili Haberal, kıldığı cuma namazının ardından merhum babasının evine giderek akrabalarıyla bayramlaştı

Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, kıldığı cuma namazının ardından merhum babasının evine giderek akrabalarıyla bayramlaştı.

Haberal, cuma namazını oğlu Erkan ile kardeşleri Ali ve Osman Haberal'ın yanı sıra bazı partililerle Acılık Camisi'nde kıldı, namazın ardından bayramlaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Yüreyerek caminin yakınındaki kardeşine ait iş yerinin önüne giden Haberal, bir gazetecinin Zonguldak'taki izlenimlerini sorması üzerine insanlara kucak açmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Zonguldaklıların güvenine layık hizmetler üretmek istediğini belirten Haberal, "İnsanlarımız bize güvendi. Kentin bütün milletvekilleriyle hizmet üretebilirsek kendimi mutlu hissedeceğim. Benim için en büyük mutluluk Zonguldaklılarla buluşup kucaklaşmak oldu. Bir kez daha herkesin bayramını kutluyorum. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberal, insan hayatı ve zamanın bir daha geri gelemeyeceğini, bunun için kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye'nin yükselmesi için dört elle sarılıp herkesin çalışması gerektiğini kaydetti.

Daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ndeki babası merhum Yaşar Ali Haberal'dan kalan eve giden Haberal, yolda kendisini bekleyen vatandaşlarla aracını durdurarak bayramlaştı.  Burada, rahatsızlığı bulunan 70 yaşındaki emekli banka müdürü Şükrü Demirel'in yanına giden Haberal, pazartesiden itibaren göreve başladığını ve doktor olduğunu belirterek, Demirel'in sağlık durumuyla ilgilendi.

Geçen yıl vefat eden annesi Medine Haberal'ın arkadaşı ve daha önce ameliyat ettiği 90 yaşındaki Emine Gürkan'la karşılaşan Haberal, kadının elini öperek bir süre sohbet etti.

Baba evinin önünde akrabaları ve komşuları tarafından karşılanan Haberal, çocukları kucağına alarak sevdi, yakınlarıyla bayramlaştı.

Haberal, Türk bayrağı asılan evde yakınlarıyla hasret giderdi. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title