Haberler

CHP Niğde Seçim Bürosu Açtı

Abone Ol

CHP Niğde İl Başkanlığı Seçim irtibat bürosu açtı.

CHP Niğde İl Başkanlığı Seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP İl Başkanı Ünal Baykan, CHP Niğde Belediye Başkan adayı Fahri Eker, köy kasabadan gelen CHP'li üyeler katıldı.

CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker partililere yaptığı konuşmada, "Varlık içinde, birlik içinde hep birlikte kazanacağız ve hep birlikte yöneteceğiz. 30 Martta Niğde, Niğde'nin adını duyacak. Seçimlere çok zaman kalmadı. Bugün seçim büromuzu açıyoruz ama burada toplanan sevgili vatandaşlarımın gözünden görüyorum ki hepsinin yüreği seçim bürosu gibi sokak sokak, cadde cadde çalışıyor. Din, dil, ırk ayırmadan bütün Niğde'ye kucaklayacağız ve Niğde'nin hak ettiği hizmeti vereceğiz. 30 Mart Niğde'nin yeni başlangıcı olacak. 30 Marttan sonra Niğde'de bambaşka şeyler olacak. Öğrencilerin barınmaları için suit odalı barınma yerleri yapacağız" dedi.

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ise, "Niğde'de Belediye hep muhalefette biz hizmet veremiyoruz dediler. İktidar partisine oy verirseniz Niğdeyi Paris yapacağız dediler değil mi. Peki ne değişti 5 yıldır. AKP Türkiye'de ve Niğde'de iktidar peki ne değişti. Niğde'nin 17 Bin Üniversite öğrencisi var 4 bin yurt yeri var peki 13 bin öğrenci ne olacak. Geçen yıl bin 500 öğrenci kalacak yer bulamadığı için Niğdeyi terk etti, öğrenciler için ne yaptılar" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesi kesildi. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünal Baykan Doğan Şafak Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title