Haberler

CHP'ye Ziyaretler Sürüyor

Abone Ol

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı R.Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret etti.

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı R. Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret etti.

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Sadık Genç, Hıdır Çelik İlhami Tunç, Orhan Ceylan ve Hafize Atlıhan, CHP Kayseri İl Başkanı R. Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret ederek yeni yönetimi kutlayıp başarılar dilediler.

CHP İl Başkanı Ayan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "CHP olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın ilişkiler içerisinde olmaya devam edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde gelen taleplere olumlu cevap vermeye çalışıyoruz. Toplumun genelini ilgilendiren konularda STK'lar ile ortak hareket edeceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title