Haberler

Chpli Arslan'a Balbay Desteği

Abone Ol

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden devam eden Çiğli’nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan’a Sasalı ve Kaklıç’tan büyük destek geldi.

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden devam eden Çiğli'nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan'a Sasalı ve Kaklıç'tan büyük destek geldi. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve halkla kucaklaşan Balbay ve Arslan'ı Sasalı ve Kaklıç halkı basğırlarına bastı.

Halkın hizmet için gün saydığı Çiğli'de seçim maratonunu aralıksız sürdüren CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, CHP İzmir Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mustafa Balbay, CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile Sasalı ve Kaklıç'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi vehalkın sorunlarına ortak oldu. Ülke ekonomisinin, köylünün ve çiftçinin zor günler geçirdiğini belirten CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay köylüyü ve çiftçiyi bitirme politikalarının mevcut hükümet tarafından uygulandığını ve esnafın mağdur edildiğini dile getirdi. Yerel seçimlerde CHP'nin sosyal belediyeciliği ile köylüye ve Çiftçiye destek olacaklarını belirten Balbay, genel seçimlerde CHP'nin iktidara doğru yürüdüğünü ve sıkıntıların giderilmesi konusunda ne gerekiyorsa canla başla çalışacaklarını söyledi. Çiğli'de CHP'nin yerel seçimlerden iktidar partisi olacak çıkacağını belirten CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, özelikle Sasalı ve Kaklıç'ta hayvancılığın gelişmesi konusunda projeler gerçekleştireceklerini belirterek, üreticinin her daim yanında olacaklarını ve sonuna kadar destekleyeceklerini dile getirdi.

KAMU EMEKÇİLERİNİN YANINDA

Kamu-Sen İzmir Şubesi ve Çiğli Şubesi yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Çiğli'nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan emekten yana bir toplum yaratmak adına çalıştıklarını ve halka hizmet veren kamu emekçilerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gündoğdu Meydanı'nda ki mitingine katılan Arslan, Şirintepe'de Uşaklılar ile mahalle toplantısında bir araya geldi mahallenin sorunlarını dinledi ve çözümü konusunda projelerini anlattı. Denizpark'ta İpek Nostalji Turnuvası Kokteyline katılan Arslan, Çiğli'de ev ziyaretleri gerçekleştirdi ve vatandaşın sorunlarını dinledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title