Haberler

CHP'li Hasan Arslan'a Umut Oran Morali

Güncelleme:
Abone Ol

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Çiğli Belediye Başkanı adayı Hasan Arslan'a CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'dan destek geldi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan'a Çiğli derneklerinden tam destek geldi. Dernek ziyaretlerinin ardından Hasan Arslan, Evka-2 Mahallesi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay, İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in katıldığı ve belediye meclis üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu mitinge katıldı.

Yerel seçimlere az bir zaman kala Çiğli'de hizmete koşan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan'a derneklerden büyük destek geldi. İlk olarak İzmir Kars Ardahan Iğdır Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Arslan, dernekler için kuracakları Demokrasi Kampüsü projesi ile Çiğli'de dernekleri bir çatı altında toplayarak dayanışmanın ve yardımlaşmanın öncüsü olacaklarını dile getirdi. Hemşeri derneklerinin toplumdaki önemine vurgu yapan Arslan, derneklerin örgütlü bir toplumun öncüsü kuruluşlar olduğunu ve bu kuruluşlara destek olarak Çiğli'de derneklerle birlikte değişimin öncüsü olacaklarını söyledi.

ERZURUMLU HEMŞEHRİLERİ ARSLAN'I BAĞRINA BASTI

Dernek ziyaretlerine devam eden Hasan Arslan'ın bir sonraki durağı Erzurumlular Derneği oldu. Erzurumlu hemşerilerin cağ kebabı ikram ettiği ve büyük ilgi gösterdiği Arslan'a Erzurumlulardan seçimde tam destek sözü geldi. Çiğli'de hayata geçirecekleri projeler ile yeni bir Çiğli yaratacaklarını belirten Arslan, sosyal belediyeciliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Arslan Erzurumlular Derneği ziyaretinden sonra Malatyalılar Derneğini ziyaret etti ve Çiğli'yi İzmir'in kuzey yıldızı yapacak projelerini seçmenlerle paylaştı.

MİTİNG GİBİ ETKİNLİK

Balkan Göçmenleri Derneği'nin Elit Düğün Salonu'nda gerçekleştirdiği etkinliğe katılan Hasan Arslan, Çiğli'nin birbirinden güzel mahalleleri ile en iyi hizmeti hak ettiğini söyledi ve en iyi hizmeti verebilmek için canla başla çalışacaklarını belirtti. Ardından Evka-2 Mahallesi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin, İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay, İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in katıldığı ve belediye meclis üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu mitinge katıldı. Yerel seçimlerde CHP'nin iktidara koştuğunu belirten Arslan, önce yerelde daha sonra da genel seçimlerde CHP'yi iktidar yapacaklarını ve halkın partisi ile güzel günlerin çok yakın olduğunu ifade etti.

Mitingin ardından Ağrılılar Derneği'nin kendisi için düzenlediği dayanışma yemeğine katılan Hasan Arslan, Koçhan Kardeşler Pide Çorba ve Kebap Salonu'nda Taşlıyaka Köyü Dernek üyeleri ile bir araya geldi ve sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda düşüncelerini paylaştı. Son olarak Balatçık Mahallesi'nde Ayyıldız Kıraathanesi'nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Arslan, Çiğli'nin mahallelerine hizmet için gün saydıklarını ve yerel seçimlerde elde edecekleri büyük başarı ile Çiğli'ye en iyi hizmeti vereceklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Arslan Umut Oran İzmir Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title