Haberler

Çine Belediyespor'da Stoper Hakan Penaltı Atışlarıyla Göz Doldurdu

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup lideri Çine Madranspor’da ilk yarıda en fazla dikkat çeken oyunculardan biri Çine Madranspor’un stoperi Hakan Sofuoğlu oldu.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup lideri Çine Madranspor'da ilk yarıda en fazla dikkat çeken oyunculardan biri Çine Madranspor'un stoperi Hakan Sofuoğlu oldu.

29 yaşındaki tecrübeli stoper, ilk yarıda kullandığı 4 penaltıyı da gole çevirdi. Çine Madranspor'un stoperi, Didim Belediyespor deplasmanında da attığı golle gol sayısını 5'e çıkardı.

29 yaşındaki tecrübeli stoper sezon başındaki teknik direktörleri Göksel Özdemir'in kendisini takımın penaltıcısı olarak tayin ettiğini anlattı. Penaltılara özel olarak çalıştığını belirten Hakan Sofuoğlu, "Göksel Hoca beni penaltıcı yaptığından bu yana penaltılara özel olarak çalışıyorum. Kullandığım tüm penaltıları gole çevirdim. Görevimin savunma olmasına rağmen gol atmak keyif veriyor. İnşallah gollerime devam edeceğim" dedi.

Hakan Sofuoğlu, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Sofuoğlu Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Hasan DÖNMEZHasan.don.mez@hotmail.com:

Kardeşimize başarılar dilerim.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title