Haberler

Çine Madranspor Turgutreis'e Hazırlanıyor

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 9.hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Çine Madranspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Turgutreis Belediyespor karşılaşmasına

hazırlanıyor. Sarı yeşilli ekip, Antrenör Tevfik Ata Tekin'in Antalya'da eğitim seminerinde bulunmasından dolayı yardımcı antrenör Yaşar Var nezaretinde Turgutreis deplasmanına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Uşak İl Özel İdarespor'u ağırlayan ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan Çine Madranspor, bu karşılaşmanın şokunu Turgutreis deplasmanında atmak istiyor. Çine Madranspor antrenörü Tevfik Ata Tekin yaptığı açıklamada, devre arası transferlerinden Emre Arıcı'nın kart cezalısı olduğu için Uşak İl Özel İdarespor maçında forma giyemediğini hatırlatırken, "Transferlerimizden Serkan Sütlü ile kaleci Emin Akmeşe geçtiğimiz takımlarında forma giydikten sonra ki 30 günlük süreyi geçirmedikleri için forma giymemişti. Özellikle bitiricilik anlamında Serkan'ın eksikliğini hissettik" dedi.

Uşak İl Özel İdarespor karşısında maçı yöneten bayan hakemin kötü bir yönetim sergilediğini belirten Tekin, bayanların hakemlikten elini eteğini çekmesi gerektiğini ifade etti.

Turgutreis karşılaşmasının opsiyonu olmayan bir karşılaşma olarak nitelendiren Tekin, "Rakiplerimizle puan farkımız 9'a çıktı. Bu hafta takıma Serkan ile Emin dahil olacak. Turgutreis deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutreis Ata Tekin Yerel Çine Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title