Haberler

Çine Madranspor Uşak'ta Kaybedilen 2 Puana Yanıyor

Abone Ol

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup takımlarından Çine Madranspor iki hafta önce Uşak Belediyespor deplasmanında kaybettği iki puana yanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup takımlarından Çine Madranspor iki hafta önce Uşak Belediyespor deplasmanında kaybettği iki puana yanıyor. Çine Madranspor antrenörü Tevfik Ata Tekin yaptığı açıklamada, "Uşak'ta kaybettiğimiz iki puan pahalıya patladı" dedi.

Ligin ikinci yarısında büyük çıkış gösteren ve son oynadığı Kaklık Belediyespor karşılaşmasını 7-0 kazanan Çine Madranspor az da olsa bulunan ümitlerini kovalayacak. Çine Madranspor antrenörü Tevfik Ata Tekin yaptığı açıklamada ligin ikinci yarısında iyi takım olduklarını kanıtladıklarını söyledi. Ligin ikinci yarısında beş galibiyet, üç beraberlik aldıklarını hatırlatan Tekin, "Ligin ikinci yarısı başlarken sahip olduğumuz dokuz puanlık handikapı indirmeye çalıştık. Son üç haftasına girdiğimiz ligde üç maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

İZMİRSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu hafta sahasında oynayacakları İzmirspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Tekin, "Her karşılaşmaya olduğu gibi İzmirspor'u da yenmek için sahaya çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Bu arada rakiplerimizin puan kaybını da bekleyeceğiz. Özellikle Muğlaspor'un zorlu maçları var. Önce maçlarımızı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tekin, son haftalarda taraftarların verdiği destekten memnun olduklarını,

sergiledikleri iyi futbolla taraftarların ilgisine karşılık vereceklerini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ata Tekin İzmirspor Yerel Çine Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title