Haberler

'Çocuklar Türkiye Karate Şampiyonası'nın Ardından

Abone Ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen; 'Çocuklar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden Gamze Can Akyiğit, 'Türkiye İkincisi' olarak önemli bir başarıya imza attı.2-4 Mart 2012 tarihleri arasında Alanya Atatürk Spor...

Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilen; 'Çocuklar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Adana'yı temsil eden Gamze Can Akyiğit, 'Türkiye İkincisi' olarak önemli bir başarıya imza attı.

2-4 Mart 2012 tarihleri arasında Alanya Atatürk Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada final oynayan Akyiğit, İstanbul ekibinden Nurdan Zühre Aytaç'a yenilerek, ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Söz konusu organizasyonda Adana'yı en iyi şekilde temsil ederek, 'Türkiye İkinciliği' gibi önemli bir başarıya imza attıklarını anlatan Karate İl Temsilcisi Şehmus Aylık, şampiyonaya katkı ve destekleri nedeniyle de Vali Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Halil Burgu'ya da teşekkür etti.

Şehmus Aylık, başta Gamze Can Aktürk olmak üzere 'Çocuklar Türkiye Karate Şampiyonası'nda mücadele eden sporcuların, şampiyonaya hazırlanmasında önemli katkıları bulunan antrenör Maşallah Aykurt, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Cenap Türkeri'ye de şükranlarını sunarak, kafilede yer alarak kendilerine destek veren Mehmet Tanrıöver, Cumali Sarıdoğan, Yusuf Coşkun, Tahir Türkaslan, Metin Yavuz ve Elif İnce'ye de teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Türkiye Alanya Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title