Haberler

ÇOMÜ'de Hüzünlü Tören

Güncelleme:
Abone Ol

Bursa'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıs Eyüp Özdemir için ÇOMÜ'de bir tören düzenlendi.

Bursa'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir için ÇOMÜ'de bir tören düzenlendi.

Bursa yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir'in cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Çanakkale'ye getirildi. Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binası önüne getirildi. Özdemir'in yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, "Özdenir hoca gibi birinin arkasından konuşabilmek çok zor. İnşallah hepimiz onun gibi vefat etmeyi de, aynı şekilde yaşamayı da hak ederiz" dedi.

Müftü İbrahim Öcüt'ün dua ettirmesinin ardından tören sona erdi. Törene, Özdemir'in yakınları, Vali Ahmet Çınar, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Bursa-Ankara çevre yolunun 26. kilometresi İğdir köyü çıkışında meydana gelen kazada ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, üniversite Personel Daire Başkanı Abdurrahman Elçi ile İsmail Çiftçi de yaralanmıştı. 2 çocuk babası Rektör Yardımcısı Özdemir'in cenazesi yarın Çanakkale'de defnedilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title